JátéKonzol

GameKonzol

Linkblog

Archívum

HTML

Címkék

2 (1) 3 (2) 4 (1) 51 (1) area (1) blacksite (1) call (4) cod (1) crysis (2) demo (4) duty (1) ea (6) empire (3) for (7) games (8) grounds (1) guitar (3) half (1) hamarosan (3) hawk (2) hero (2) iii (2) iron (3) konzolblog (11) legends (1) life (1) man (8) marvel (2) midway (4) need (4) nfs (4) of (3) pc (9) prostreet (5) proving (2) ps (2) rock (2) seeegaaa! (1) seega (1) sega (9) speed (1) tony (1) total (8) tournament (1) új (3) unreal (1) ut (1) war (8) wii (4) xbox (4) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Tony Hawk : Proving Grounds

2007.11.02. 11:59 | .Dugó* | Szólj hozzá!

Címkék: tony hawk konzolblog proving grounds

A népszerű gördeszkás sztár, Tony Hawk nevével fémjelzett játékok már hosszú ideje hatalmas kedvencévé váltak a sport rajongóinak. Az egyelőre csak next-gen konzolora készülő Tony Hawk's Proving Ground még több és látványosabb trükkel, gyönyörű grafikával, és egy részletesen kidolgozott klipkészítő rendszerrel jelentkezik majd - bizonyíték a legfrissebb videóban!

 

Tony Hawk's Proving Ground

Jómagam is leteszteltem a játékot PS2-n

(az alábbi kép Xbox-ot mutat)

És szerintem elég jó bár az irányitással egy gondom van hogy nem egyértel mű hogy hogy lehet leszálni a deszkáról bár szerintem ettől még nincs gond vele mert pl: a Nail-The-Trick Direkt lessítva van és így sokkal könnyeb minden.

Tony Hawk's Proving Ground

És elég sokféle minden informácíót beállíthatsz rajta lehet 2 player módba játszani avagy ott a Story Mode. De ha minden igaz akkor ahogy a neve is mutatja Provin' Grounds csak 'gyakorolni lehet benne'. elősszőr az ugratást,Nail-The Tricket,Majd a Hardcore Gapet.

Tony Hawk's Proving Ground

De ahogy a fönti kép is mutatja akár Rámpákat is építhetsz magadnak. és ha csak 'gyakorolni lehet' az igazság az hogy ez is nehéz és egy kíhívás megy persze egy próba ezért ez a célja , és mi azért játszunk hogy elérjük.

És a játék igazi célja hogy videókat készítsünk de ezt elárulja a videó is :

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamekonzol.blog.hu/api/trackback/id/tr23215956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása