JátéKonzol

GameKonzol

Linkblog

Archívum

HTML

Címkék

2 (1) 3 (2) 4 (1) 51 (1) area (1) blacksite (1) call (4) cod (1) crysis (2) demo (4) duty (1) ea (6) empire (3) for (7) games (8) grounds (1) guitar (3) half (1) hamarosan (3) hawk (2) hero (2) iii (2) iron (3) konzolblog (11) legends (1) life (1) man (8) marvel (2) midway (4) need (4) nfs (4) of (3) pc (9) prostreet (5) proving (2) ps (2) rock (2) seeegaaa! (1) seega (1) sega (9) speed (1) tony (1) total (8) tournament (1) új (3) unreal (1) ut (1) war (8) wii (4) xbox (4) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Buzz! Junior : Monster Rumble

2007.11.04. 11:51 | .Dugó* | Szólj hozzá!

A majmok (Jungle Party) és robotok (RoboJam) után egy újabb party-játék készül a PS2-es Buzz! kontrollerhez, melyben ezúttal kis szörnyek a főszereplők.

Buzz! Junior: Monster Rumble
Buzz! Junior: Monster Rumble
Buzz! Junior: Monster Rumble

A játék alapvetően nem különbözik a korábban már bemutatott két játéktól, a vezérlésről ismét a Buzz! négy plusz egy gombos vezérlői gondoskodnak, az elsődleges célcsoport pedig megint a fiatalabb korosztály – de ahogy a korábbiakkal is, ezzel is nagyon jól el lehet az idősebbeknek is szórakozniuk. Egyszerre maximum négyen vehetnek részt a versengésben, mely mini-játékok sorozatát jelenti. A feladatok is nagyjából megegyeznek a korábbiakkal, 25-féle feladat vár ránk, melyekben például a megfelelő szín megnyomásával dobhatjuk meg ellenfeleinket, vagy a vezérlő tetején lévő buzzer megnyomásával állíthatjuk meg a célzást, esetleg a színek megfelelő sorrendben nyomogatásával teljesíthetjük a feladatot. A lények kinézetre ezúttal talán kicsit mókásabbak a robotoknál, de szerintem még mindig a majmok vezetnek ezen a téren. Banán és csavaranya helyett a pontszámok gyűjtése szemgolyóban történik, ami azért kicsit morbid ötletnek tűnik. Szörnyeinket a korábbi Buzz! Junior játékokhoz hasonlóan ezúttal is tetszésünk szerint alakíthatjuk át, a rendelkezésekre álló testrészekből válogatva. Ha pedig egyedül szeretnénk játszani, vagy egyszerűen csak nincs meg a négy résztvevő, a gép mesterséges intelligenciája irányítja a többi ellenfelet.

Buzz! Junior: Monster Rumble
Buzz! Junior: Monster Rumble
Buzz! Junior: Monster Rumble

Akit a dzsungeles-kismajmos vagy a világűrös-robotos téma nem igazán hatott meg, de a mókás kis szörnyekkel már jobban kijönne, novemberben kézhez veheti a Buzz! kontrollerrel használható új PS2 játékot.

Buzz! Junior: Monster Rumble
Buzz! Junior: Monster Rumble

A bejegyzés trackback címe:

https://gamekonzol.blog.hu/api/trackback/id/tr82217818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása