JátéKonzol

GameKonzol

Linkblog

Archívum

HTML

Címkék

2 (1) 3 (2) 4 (1) 51 (1) area (1) blacksite (1) call (4) cod (1) crysis (2) demo (4) duty (1) ea (6) empire (3) for (7) games (8) grounds (1) guitar (3) half (1) hamarosan (3) hawk (2) hero (2) iii (2) iron (3) konzolblog (11) legends (1) life (1) man (8) marvel (2) midway (4) need (4) nfs (4) of (3) pc (9) prostreet (5) proving (2) ps (2) rock (2) seeegaaa! (1) seega (1) sega (9) speed (1) tony (1) total (8) tournament (1) új (3) unreal (1) ut (1) war (8) wii (4) xbox (4) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Unreal Tournament avagy a Német gyerekek kedvence :)

2007.11.03. 13:20 | .Dugó* | Szólj hozzá!

Címkék: pc war tournament man for games ut total konzolblog sega unreal midway

 

A Midway és az EPIC ma egy közleményben jelentették be, hogy a pár héttel ezelőtt még csak demó formájában kipróbálható Unreal Tournament 3 végre aranyba ment és november 19-én Malcolmék betámadják a boltok polcait.

utka08.jpg

Külön öröm a PC-s tábornak, hogy az Unreal 3 Engine hajtotta alkotás 19-ei debütje egyelőre csak a PC-re vonatkozik, a PS3-as verzióról egyelőre csak annyit tudni, hogy "hamarosan".

 

 

 

 

 

 

   

A legnagyobb rajongói sitenak számító BeyondUnreal gyűjtötte be a hivatalos weboldalról a frissen kikerült új Unreal Tournament 3 koncepciós rajzokat, amiken a játszható frakciókat és a pályákat vehetjük szemügyre. Ízelítő a hatalmas válogatásból alant, a további képekért kattanjatok a linkre.

 

Unreal Tournament 3 koncepciórajzok

 

 

 

 

 

 

 

A Midway ezzel a lépéssel - saját bevallása szerint - a német rajongók iránti háláját szeretné kifejezni, akiknek nagy szerepük volt a sorozat sikerében. Természetesen azért nem fenékig tejfel az élet arrafelé sem, hiszen tudjuk, hogy Németországban a játékokat komolyan cenzúrázzák, és ez az UT3-at sem kerülte el: az összes vért kiszedték belőle. Mivel náluk emiatt az a bevett szokás, hogy megveszik a "butított" verziót a CD-kulcsért, majd letöltenek a netről egy cenzúrázatlan amerikai kiadást, így ez nyilván nem lesz sokáig probléma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Re: ,,Német rajongók iránti SZERETETÉT?" mondjuk bizonyos értelemben..

erre ez az én válaszom:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamekonzol.blog.hu/api/trackback/id/tr40217018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása